Hotel Centar No. 1
Srpski
O nama-Galerija

O nama-Galerija

O nama

Boravite u samom srcu Beograda!

U samom srcu Beograda, u epicentru kulturne baštine nalazi se naš garni hotel sa 4 zvezdice, Centar No. 1. Smešten je na Trgu Republike, naspram spomenika Knezu Mihailu Obrenoviću. Iz Hotela pogled se pruža na simbole srpske kulture s kraja XIX veka.

Jedna od najlepših zgrada u Beogradu koju je projektovala beogradska filijala češkog preduzeća Matija Bleh, izgrađena je davne 1923. Pre drugog svetskog rata, zgrada u Kolarčevoj ulici bila je filijala Jugoslovenske banke. Odlukom suda iz 1947. godine zgrada je konfiskovana i tada je osnovan Jugoexport. Ova reprezentativna palata sagrađena je u duhu akademizma. Arhitektonska plastika na zdanju rad je vajara Kirila Pavijka iz Praga. Zgrada je jedna od zaštićenih spomenika kulturne baštine grada Beograda. Prilikom renoviranja, fasada je ostala nepromenjena u odnosu na njen prvobitni izgled i kao takva predstavlja kulturno dobro grada Beograda.

 

Centar No. 1!
Centar No. 1!

Smeštaj

Hotel raspolaže sa 68 moderno opremljenih smeštajnih jedinica različitih tipova i veličina. Svaka soba i apartman nose prepoznatljivi spoj tradicionalnog šika i modernog dizajna.

Sobe su opremljene tako da ispunjavanju očekivanja poslovnih gostiju: klimatizovane, opremljene radnim stolom, sefom, flat-screen TV-om i besplatnim pristupom Wi-FI mreži. Za duže poslovne ili porodične boravke pravi izbor predstavljaju Superior sobe i Porodični apartmani koje, pored komfora, krasi pogled na centralni gradski Trg. 

 Centar No. 1!
Centar No. 1!

Aperitiv bar

Sala za doručak i Aperitiv bar se nalaze na prvom nivou. Ekskluzivan enterijer i pogled na Trg Republike upotpuniće ugođaj uživanja u hrani u piću.

Newsletter Prijava
Saznajte prvi sve o našim promo ponudama