Hotel Centar No. 1
Srpski
 • Hotel Centar No. 1 0

  Dobrodošli u

 • Hotel Centar No. 1 1

  Dobrodošli u

  Centar No. 1!
 • Hotel Centar No. 1 2

  Dobrodošli u

  Centar No. 1!
SafeTravel CleanSafe
Centar No. 1!

Mirno utočište u srcu Beograda!

Uskršnji paket!
Bliže nam se pravoslavni Uskrs i praznik rada. Ove godine ih slavimo zajedno. Ukoliko želite da sebe častite vikendom u Beogradu, pogledajte naše promo ponude ili nas pozovite na +381 11 4024 000.

Traveller Review Awards 2021!
Protekla godina je bila izuzetno izazovna za putovanja. Oni koji su se ipak odlučili za put, imali su izuzetno visoka očekivanja, ne samo po pitanju gostoprimstva već i higijene i poštovanja svih mera zaštite od COVID-19. Zadovoljstvo nam je da smo od gostiju koji su kod nas boravili preko Booking.com-a dobili izuzetne recenzije i ocenu 9,3. Uspeli smo da ispunimo sva očekivanja naših gostiju i nastavljamo u istom smeru.


Slavimo Dan žena!
Nadamo se da obasipate svoje dame ljubavlju svaki dan, a ukoliko želite da im za 08. mart priredite specijalan doživljaj, imamo predlog za Vas. Specijalan paket za Dan žena Vas čeka u našem hotelu. Iskoristite priliku da obradujete svoje dame i pogledajte naše promo ponude ili nas pozivite na +381 11 4024 000.

Traveller Review Awards 2021!
Protekla godina je bila izuzetno izazovna za putovanja. Oni koji su se ipak odlučili za put, imali su izuzetno visoka očekivanja, ne samo po pitanju gostoprimstva već i higijene i poštovanja svih mera zaštite od COVID-19. Zadovoljstvo nam je da smo od gostiju koji su kod nas boravili preko Booking.com-a dobili izuzetne recenzije i ocenu 9,3. Uspeli smo da ispunimo sva očekivanja naših gostiju i nastavljamo u istom smeru.


Paket za Dan zaljubljenih!
I ove godine slavimo ljubav! Specijalna ponuda za Dan zaljubljenih Vas očekuje u našem hotelu. Iskoristite priliku da obradujete svoje voljene i pogledajte promo ponude ili nas pozovite na +381 11 4024 000.

Sretenjski paket!
Iskoristite ovaj produženi vikend za odmor i razonodu. Vodimo Vas da istražite svet iluzija i doživite nemoguće! Više informacija možete naći u okviru promotivnih ponuda ili nas pozovite na +381 11 4024 000.


Čisto i sigurno!Visoki standardi higijene su od početka rada nešto po čemu smo poznati, a da su i gosti to prepoznali govori nam ocena 9,5 za čistoću na Booking.com. U ovom periodu, čisto i sigurno okruženje je naš prioritet. Od momenta kada uđete u hotel obezbeđujemo sve neophodno za dezinfekciju ruku i stvari pridržavajući se predloženih mera zaštite od COVID 19. Uživajte u boravku i savršenoj usluzi, jer mi brinemo o higijeni i bezbednosti.

Aperitiv bar- druženje ili rad!Klimatizovan ambijent, osveženje tokom dana, besplatan brzi internet, pogled na Trg Republike....Ukoliko želite da popijete piće sa prjateljima ili da kancelariju zamenite sa nekim prijatnijim ambijentom, naš Aperitiv bar Vam je dostupan svakog dana od 07.00-15.00 časova.


Paketi za domaće goste!Da li ste znali da u Beogradu ima oko 30 muzeja i stotinak restorana domaće kuhinje? Ukoliko još uvek niste imali prilike da istražite kulturni i boemski deo Beograda, sada je pravo vreme za to. U okviru naših paketa, nudimo Vam posetu najtraženijim muzejima i restoranima. Više informacija možete naći na stranici Promo ponude.

Istraži Beograd uz vaučer za odmor!Našu prestonicu možete posetiti i uz vaučer za odmor u Srbiji. Naš hotel se nalazi na spisku preporučenih hotela Beograda za odmor u Srbiji, tako da još imate vremena da napravite rezervaciju.Više informacija možete naći na stranici Promo ponude.


Savremeni koncept konferencijskog prostoraKonferencijska sala kapaciteta do 80 mesta će uskoro biti spremna za prve sastanke, seminare, konferencije... Opremljena je najmodernijom A/V opremom, klimatizovana i sa besplatnim Wi-Fi internetom pogodna kako za poslovna tako i za privatna okupljanja. Naš tim je na raspolaganju da svaki događaj učini uspešnim. Uskoro opširnije.

FITNESS I WELLNESS CENTARSlana soba, parno kupatilo, sauna, teretana.. koji je Vaš izbor? Uskoro Vas sve to očekuje u našem hotelu. Najsavremenija oprema će biti na raspolaganju svim našim gostima.

Vaučeri za odmor u SrbijiSvi građani Srbije koji planiraju posetu glavnom gradu uz korišćenje vaučera, od sada mogu na spisku preporučenih hotela naći i naš. Ukoliko ispunjavate sve uslove za korišćenje vaučera i još niste osetili duh Beograda, sada je pravo vreme za to. Više informacija o načinu rezervisanja možete naći na sajtu Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija.

Doručak u Centru No. 1Započnite dan uz delikatese domaće kuhinje. Ukoliko još niste imali prilike da nas posetite, predlažemo da svratite na doručak svakog dana od 07.00-11.00 časova. A la carte doručak je dostupan svim sugrađanima.

Otkrijte beograd- paketi za domaće gosteProtekli meseci provedeni u izolaciji su bili izuzetno izazovni za sve nas, a naročito za pasionirane putnike. U duhu preporuke da se ovog leta ne ide u inostranstvo, predlažemo Vam da uživate u lepotama naše divne zemlje. A najbolje je početi od prestonice. Beograd je jedan od najstarijih evropskih gradova sa izuzetnom istorijskom i kulturnom baštinom. Sada je pravo vreme da se upoznate ili podsetite svih znamenitnosti koje naša prestonica nudi. Centar No. 1 je idealno polazište za Vašu avanturu, jer su neke od najznačajnijih građevina na pešačkoj udaljenosti od nas.

Za sve građane Srbije pripremili smo specijalne pakete koje Vam uskoro predstavljamo.

besplatan parkingU skladu sa trenutnom situacijom odlučili smo da produžimo akciju besplatnog parkinga za sve naše goste. Parking se nalazi u Siminoj ulici, broj 37 i 24 sata je pod video nadzorom, tako da je bezbednost automobila zagarantovana.

Obzirom da je broj mesta ograničen, parking je potrebno unapred rezervisati putem mejla info@hotelcentar-no1.com

Uvek je pravo vreme


za druženje

Svi smo se obradovali kraju izolacije i uželeli da ponovo popijemo piće sa prijateljima.
Poštujući sve preporučene sanitarne mere bezbednosti u skladu sa smernicama Vlade Srbije, ponovo smo otvorili Aperitiv bar.
Svakog dana od 7-15 časova možete uživati u piću, druženju i besprekornom pogledu na Trg Republike.

Čekamo Vas!

Ponovo radimo!


 Dragi gosti, nakon kratke pauze, želimo Vam ponovo dobrodošlicu u naš hotel od 08.05.2020. Želimo da Vas obavestimo da smo posvećeni u potpunosti da Vam omogućimo bezbedno okruženje. Hotel je bio izolovan u prethodnih mesec dana tako da je sprečena pojava Covid 19. Preduzeli smo sve korake u skladu sa zvaničnom preporukom i protokolima za rad u ovoj situaciji. Naš tim je podigao standarde ćišćenja i pratićemo aktivno dalju situaciju kako bismo stavili fokus na zdravlje i bezbednost naših gostiju i saradnika. Radujemo se ponovnom druženju!

APERITIV BAR

Delikatesi domaće i internacionalne kuhinje u Aperitiv baru
Saznajte više

TRANSFER

Najbolji transfer u gradu
Saznajte više
    Na Trgu Republike,epicentru kulturne baštine Beograda, nalazi se hotel Centar No. 1!
    Jedno od najlepših zdanja u gradu projektovala je beogradska filijala češkog preduzeća ,,Matija Bleh“, na mestu gde je Beograd dobio javnu rasvetu davne 1893. godine. Lepotica Beograda sagrađena je u duhu akademizma, a arhitektonska plastika na zdanju rad je vajara Kirila Pavijka iz Praga. Na fasadi hotela je deset figura atlanta, devet identičnih muških glava sa šajkačom, osam istovetnih ženskih glava sa maramom i sedam polufigura lava. Prikazani motivi simbol su snage i herojstva.
    Pre drugog svetskog rata zgrada je bila filijala Jugoslovenske banke, a nakon odluke suda 1947. godine je konfiskovana i nakon nekog vremena osnovan je Jugoexport.
    2016. godine čuvena zgrada u epicentru prestonice prelazi u vlasništvo IM Matijević i postaje garni hotel sa 4 zvezdice.
    Hotel raspolaže sa 68 moderno opremljenih soba različitih tipova, a svaka od njih spoj je tradicionalnog šika i modernog dizajna. Zanimljivost je da se u lobiju hotela nalazi vitraž jedne od naših najpoznatijih vajarki Ane Bešlić. Iz Aperitiv bara na prvom spratu, pruža se pogled na spomenik Knezu Mihailu, Narodno pozorište i Narodni muzej.
    Polovinom ove godine planirano je da se završi konferencijska sala, kao i spa zona i teretana, što će upotpuniti hotelske sadržaje i doprineti razvoju MICE turizma u srcu Beograda.

Left
Right
 • Hotel Centar No. 1 0

  Centar No. 1!

  Savršen smeštaj!
  CENTAR No. 1 je gradski garni hotel visoke kategorije, namenjen gostima koji žele najviši nivo usluge. U svakom detalju hotela može se videti fuzija tradicionalog i modernog.
 • Hotel Centar No. 1 1

  Centar No. 1!

  Savršen smeštaj!
  Hotel raspolaže sa 68 moderno opremljenih smeštajnih jedinica različitih tipova i veličina. Svaka soba i apartman nose prepoznatljivi spoj tradicionalnog šika i modernog dizajna.
Otkrijte naše

Promo ponude

Ostani 4, plati 3!

Ostani 4, plati 3!

Ostani 4, plati 3!

Ostani 4, plati 3 paket uključuje:

 Boravak 4 noćenja po ceni 3 u standard double ili superior double sobi 

Flaša vode i voćna salata za dobrodošlicu

Saznajte više
Newsletter Prijava
Saznajte prvi sve o našim promo ponudama